Halamangua FotoBlog

By: halaman gua

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Jun-2010 12:00 Email | Share | Bookmark
finger crossed...

 
 
 
 
kalau dispray kaler emas, jadilah x'mas ornaments, hehe
 
 
Quote:
Huhuhu.... sekarang dah masuk musim buah markisa, every afternun will start blooming, siap kadang2 sampai 10 kuntum, kalau angin bertiup, hah, ,dapatlah terhidu bau-bauan yg kurang enak skit tu, haha.... sa far ada sorang kawan gua yg minat makan buah ni, so, kalau dah ada buah yg dah masak, gua bagi jer kat dia, hehe.... yang peria tu, finger crossed jer lah they can survive... so far still nampak terbantut jer...
Zairin, bok choy tak menjadi, huhuhuhuu.... even sprout pun tak kelihatan langsung, maybe benih tu dah expired kot...




Atas gesaan para peminat (para peminat katanya, hitung guna sebelah tangan jer pun boleh, hahaha), kita hidupkan kembali fp halaman gua, tapi entah2, baru hidup kejap, terus dianaktirikan balik, hahaha....
Bak fp nie, tat little supposedly veggies patch dah gua re-tanam ngan sayuran baru, apa sayuran tersebut? Tadaaaa... peria!!! hahaha.... frm the pics nampak promising jer kan.... well.... kita tunggulah episod selanjutnya....


Yang markisa nie plak, dauun jer lebat, tapi buah tak melekat...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net